Toimivat ja myyvät Internet-sivut ovat yrittäjän tärkein väline myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin tukena. Kotisivut myy, palvelee ja jakaa tietoa asiakkaillesi. Ne ei väsy, pyydä palkankorotusta tai jää sairaslomalle. Olemme toteuttaneet vuosien varrella lähes 200 kotisivuprojektia eri kokoisille yrityksille!
euro-64
Yksi palvelu sisältää kaiken mitä tarvitset webissä

Palvelumme sisältää sivuston ulkoasun, työkalun jolla päivität itse nettisivuja, sivuston tilastoinnit, hakukoneystävällisen toteutuksen ja koulutuksen sivujen päivittämiseen. Sinulle jää vain oman sisällön lisääminen, jos et osaa tai halua lisätä sitä itse, voit jättää tämänkin meidän huoleksi.

Voit tilata myös Zonerin webhotellin jos tarvitset kotisivutilan, verkkotunnuksen ja sähköpostipalvelut. Yhdeltä toimittajalta ja yhdellä laskulla – helppoa ja nopeaa!
euro-64
Valitse tyylikäs ulkoasumalli sivuillesi

Käytämme ammattilaisten suunnittelemia ulkoasumalleja kotisivupalvelumme runkona. Meillä näet ennen sivujen rakennusta miltä sivustosi tulee suurinpirtein näyttämään, et osta sitä kuuluisaa sikaa säkissä! Upotamme logonne ulkoasuun ja asettelemme etusivun kuntoon, lisähinnasta voimme räätälöidä ulkoasua niin paljon kuin haluatte.

tutustu ulkoasumalleihin täällä >>
euro-64
Kotisivuja on helppo päivittää Internet-selaimella

Sinä kotisivujen omistajana lisäät ja ylläpidät sivuston sisältöä vaivattomasti Internet-selaimen avulla. Voit hallita sisältöalueen uutisia, kuvia ja tekstejä, sekä lisätä sivuja koska ja mistä tahansa helppokäyttöisen editorin avulla.
euro-64
Edullinen hinta ja nopea toimitus

Pystymme tarjoamaan kotisivujen toteutuksen edullisesti, koska käytämme valmiita palasia joista rakennamme teille kokonaisuuden. Ulkoasumallit on valmiiksi suunniteltu ja toteutettu, emme veloita sinua sen suunnittelusta. Sisällönhallintaan käyttämämme Joomla-julkaisujärjestelmä on yksi maailman suosituimpia kotisivujen hallintatyökalu ja se on toteutettu avoimella lähdekoodilla. Näin sinä säästät selvää rahaa ja aikaa!
support-64
Et jää yksin sivustosi kanssa, hintaan sisältyy koulutus!

Emme jätä sinua yksin kun olemme toimittaneet sinulle sivuston. Jokaiseen toteutukseen kuuluu kahden tunnin käyttökoulutus Zonerin tiloissa ja ilmainen yhden viikon sähköpostituki omalle webmasterille. Käytössäsi on myös laaja opetusvideokirjasto josta löydät vastauksia useimpiin kysymyksiin.