Pokeristrategiat, pokeri vinkit, säännöt ja peliohjeet
Aloitteljan Opas: Texas Hold’em – osa 2

1. Jokainen pelaaja saa kaksi korttia, jotka he näkevät vain itse. Tässä vaiheessa aloituskäsi-strategioiden tietäminen auttaa paljon. Ison blindin vasemmalla istuva pelaaja aloittaa kierroksen ja jokainen katsoo korttinsa ja tekee päätöksensä vuorollaan. Tämä on $1/$2 suuruisten blindien peli, joten panostaakseen täytyy pottiin maksaa $2. Jos kukaan ei korota täytyy pienen blindin pelaajan maksaa pottiin vielä $1 päästäkseen mukaan peliin. Ison blindin pelaaja voi katsoa jos kukaan ei ole korottanut. Mutta mitä tapahtuu jos joku korottaa? Pysyäkseen pelissä mukana muiden pelaajien täytyy maksaa korotuksen kokoinen summa tai halutessaan he voivat korottaa.

2. Floppi. Pöydälle on jaettu kolme korttia, kuvapuoli ylöspäin. Nämä ovat kaikille yhteisiä kortteja. Jokainen vielä pelissä mukana oleva pelaaja voi käyttää kortteja parhaan mahdollisen viiden kortin käden muodostamiseen. Flopin jakamisen jälkeen toiminta alkaa taas. Alkaen pelaajasta joka on lähimpänä buttonia vasemmalta. Tämä tarkoittaen sitä että, pelaaja joka on lähimpänä buttonia oikealta on vuorossa viimeisenä (jos buttonin kohdalla oleva pelaaja on vielä mukana, hän toimii viimeisenä). Kun jokainen on maksanut saman verran panostusta tai kaikki ovat katsoneet, siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

3. Turn. Neljäs kortti lisätään lisätään pyödälle, kuvapuoli ylöspäin. Seuraava panostus kierros alkaa (niinkuin vaiheessa 2. yläpuolella).

4. River. Viimeinen, viides kortti lisätään kuvapuoli ylöspäin pöydälle. Panostuskierros käydään läpi ja on korttien näytön aika. Pelaajat näyttävät korttinsa muille selvittääkseen kuka on voittaja.

Vinkit:

-Missä tahansa vaiheessa, kaikkien muiden paitsi yhden pelaajan kipatessa jää jäljellä oleva pelaaja voittajaksi. Joten voittaa voi jo ennen floppia.

-Tarkista pelin tyyppi ennen osallistumista. Texas Hold’emissa on kolme eri päätyyppiä: Limit, Pot-Limit ja No-Limit Texas Hold’em. Aloittelijoiden on helpoin aloittaa pelaaminen Limit-peleissä. Itseasiassa internet pokeria aloittelevien on parasta aloittaa pelaaminen leikkirahalla ennen oikean rahan tallettamista.