Ajatuksia, arvioita ja ajankohtaisia asioita rahapelien maailmasta. Doyle Brunsonin omaelämäkerta on hieno katsaus legendaarisen pelurin elämään. Se valottaa myös hienosti taustoja siitä, miksi pokeri on niin suosittua nykypäivänä. Brunsonin Pokeri – Supersysteemin lukeneet tietävätkin jo jotain Brunsonin taustoista. Näihin taustoihin, sekä Brunsonin lapsuuteen saadaankin kattava kurkistus Pokerin kummisetä -kirjan alussa. Kirja tempaisee mukaansa heti kättelyssä ja tarinat Brunsonin lapsuudesta, opiskeluajoista sekä urheilusuorituksista ovat mielenkiintoista luettavaa.

Hurjimmat jutut ja tarinat sijoittuvat aikaan, jolloin Brunson asusteli Forth Worthissa ja uhkapelit täyttivät hänen elämänsä.
Ei voi kuin hämmästellä, kuinka hän on selvinnyt niinkin vähillä kolhuilla elämänsä läpi, kun ottaa huomioon olosuhteet joissa hän eli. Brunson kertoilee hurjia juttuja ammutuista pelikavereista, huijareista ja ryöstäjistä. Mukaan mahtuu myös ripaus huumoriakin.

Brunsonin asuessa Las Vegasissa yhteiselo vaarallisten hahmojen kanssa jatkuu ja tiukoilta paikoilta ei voi välttyä. Brunson on kuitenkin suurimman osan ajasta hyvissä väleissä vaarallisten henkilöiden kanssa. Esimerkiksi WSOP:n alulle panija Benny Binion omasi melkoisen maineen mutta saa paljon kehuja ja kunnioitusta Brunsonilta.

Uskonnollisuuttaan Brunson tuo jonkun verran esille ja kieltämättä tapahtumat hänen elämässään pistävät varmasti etsimään jotain suurempaa voimaa tai henkisyyttä elämän taustalle.

Kirjasta selviää hyvin mitä on oikea ‘high stakes’-pelaaminen, miten se pelaajaan vaikuttaa ja ketkä ovat kovimpia ja todellisia uhkapelureita. Tuota vanhaa, hymyilevää stetsonipäistä miestä katsookin hiukan eri tavalla tämän kirjan luettuaan.