Isildur1 -nimimerkin takana pelaa, kuten jo vahvasti arvuuteltiinkin, ruotsalainen nuori mies nimeltään Viktor Blom.

Blom piti Bahamalla lehdistötilaisuuden, jossa hän myös kertoi grindanneensa 2000$ kolmessa viikossa kahdeksi miljoonaksi.

Blom kertoikin olevansa enemmänkin gambler-tyyppinen pelaaja ja tuskinpa tuon grindausputken aikana on pidetty turha tiukasti huolta hyvästä kassanhallinnasta.

Pelit Blom aloitti kertomansa mukaan 14-vuotiaana ja kaikkien pokerimaailmaa seuraavien tuntema ‘Isildur1’ heilutteli pokerin kärkinimiä vuoden 2009 lopulla.

Blom on tällä hetkellä PokerStarsin tiimissä ja nuoren miehen haaveisiin kuuluu turnausmenestys uskomattomien Heads-up sessioitten lisäksi.

Joulupukki on taas pelannut tonttujen kanssa no-limit ringissä ja vanhana kettuna tietysti vienyt isoimmat potit. Korvatunturin suurin potti pelattiin hiljattain ja arvata saattaa kuka sen vei.

Joulupukilla oli Buttonilla hänen lempikätensä eli J9s(huomaa J=Joulu ja 9=p-kirjain väärinpäin), väri tietenkin herttaa (h).

Kaikki kippasivat pukille ja pukki löi normikorotuksen 3xBB. Small blind kippasi ja Mestaritonttu maksoi big blindilta.

Floppi jaettiin pöytään: 8h, Th, 2c. Mestaritonttu chekkasi ja Pukki löi normaalin jatkolyönnin, noin 2/3 potillista. Mestaritonttu mietti, otti glögiä, mietti vielä lisää ja re-reissasi Pukkia.
Pukki hieroi partaansa, lorautti hieman taskumatista jotain terävää glögin joukkoon ja tuumasi: “Hölökyn kölökyn”, eli näissä peleissä sama kuin “All-in”.

Mestaritonttu instacallasi ja näytti 22. Pukki näytti oman vahvan vetokätensä ja otti tukevat ryypyt glögistä.

Turn oli pataässä ja riverillä pöytään napsahti herttarouva! Pukin punainen naama kirkastui ja pientä “fistpumppiakin” taisi olla havaittavissa.

“Nice hand”, tuumasi Mestaritonttu ja chipit työnnettiin Pukille.

“Gg”, heitti Pukki Mestaritontulle.
Eipä ollut tänäkään jouluna epäselvää kuka teki tuhoisinta jälkeä Korvatunturin NLHE-ringeissä. (Lähde: Korvatunturin hevosmiesten uutistoimisto)