Pokeristrategiat, pokeri vinkit, säännöt ja peliohjeet

Jos haluat hyväksi Texas Hold’emin pelaajaksi suosittelemme, että opettelet aluksi säännöt. On olemassa paljon pelaajia jotka kuvittelevat olevansa hyviä, mutta eivät tiedä perussääntöjä.

Käydään läpi yksi käsi Texas Hold’emia. Jokaisessa kädessä on asteita tai kierroksia, kun kortit ovat jaettu ja panokset asetettu.

Peli on Texas Hold’em ja blindit ovat $1/$2. Pelaajat istuvat pöydän ääressä ja jokaisella on edessään omat pelimerkkinsä. Yhden pelaajan kohdalla on “button” eli nappi. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseinen pelaaja on jakajan paikalla (kotipelissä hän on se joka käsittelee kortteja, mutta ammattilaispelissä ammattilainen hoitaa korttien jaon). Pelaaja jakajan vasemmalla puolella on pieni blindi. Hänen täytyy panostaa vähintään $1 tässä kädessä. Pienen blindin oikealla puolella istuu iso blindi. Ja hänen täytyy panostaa vähintään $2 tässä kädessä.

Joka kerta kun pelaajalla on vuoro hänen täytyy tehdä joku seuraavista päätöksistä:
-Kippaa (Fold). Kun kippaat, luovut kädestäsi ja korttisi mukataan. Paina muistiin nämä sanat: -Hyvät pelaajat kippaavat paljon. He pelaavat vain parhaat kädet.
-Panosta (Bet). Jos olet ensimmäisenä vuorossa ja haluat maksaa minimi summan tämä on vaihtoehtosi. Jos blindit ovat
$1/$2 tällöin panostat $2 pottiin. Panostus ja maksu isomman blindin mukaan ovat limppaamista (limping in).-Maksa (Call). Jos joku panostaa ennen sinua, sinun täytyy maksaa vähintään saman verran pysyäksesi mukana.
-Korota (Raise). Jos haluat panostaa enemmän kuin tämän hetkinen panos on. Korotus on yksi hyvän pelaajan voimakkaimmista aseista.
-Katso (Check). Jos olet panostanut jo tarvittavan summan voit vain katsoa. Esim. Jos olet iso blind ja olet panostanut jo ennen kuin kortit ovat jaettu. Ja jos kukaan ei korota sinulle riittää pelkkä katsominen.